U četvrtak u crkvi u Novom centru sv. misa zahvalnice za karlovačke sportaše, a prethodit će joj finale KMNL i mini gimnastička akademija karlovačkog Sokola

Povodom održavanja tradicionalne 5. po redu Sv. Mise zahvalnica za sportaše grada Karlovca u Pastoralnom centru Župe Presvetog Srca Isusova u Novom centru u Karlovcu održana je konferencija za novinare koju su održali povjerenik za pastoral sportaša Zagrebačke nadbiskupije t.đ. Marijan Spehnjak, župnik župe Presvetog Srca Isusova vlč. Dražen Karačić, predsjednik KŠZ  Želimir Feitl i županijski pročelnik za sport Željko Šančić, ujedno i predsjednik GK Sokola Karlovac.

Susret sportaša grada Karlovca, na Sv. Misi zahvalnici održati će se u Karlovcu, u župi Presvetog Srca Isusova, u četvrtak 28. svibnja s početkom u 18.00 sati. Sveto euharistijsko slavlje predvoditi će pomoćni biskup zagrebački mons. dr. Ivan Šaško.

Misi zahvalnici prethodit će sportski susreti u sportskoj dvorani OŠ Grabrik od 16,00 sati gdje će se održati završnica – finale pobjednika Katoličke malonogometne lige (KMNL) Zagreba – Karlovca – Samobora, a od 17,30 sati u dvorištu Crkve održati će se kratki prikaz rada Gimnastičkog kluba Sokol Karlovac.

Biti će to prilika da se sportaši okupe na jednom mjestu i zahvale na svojim sportskim uspjesima – rekao je župnik župe Presvetoga Srca Isusova vlč. Dražen Karačić.

O tradicionalnom susretu na sv. Misi zahvalnici za sportaše grada Karlovca i Karlovačke županije govorili su župnik župe u Novom centru i povjerenik za pastoral sportaša Zagrebačke nadbiskupije, dok su predsjednik KŠZ i županijski pročelnik podsjetili da su malonogometnom turniru i gimnastičkom prikazu te misi zahvalnici pozvani svi sportaši i sve udruge članice KŠZ i SSKŽ. Sportašima se preporuča da dođu u sportskoj opremi.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest