Novi besplatni tečajevi i radionice u Grabriku – uz dvije likovne radionice kreće i radionica odijevanja

Započela je nova sezona tečaja crtanja i slikanja u organizaciji udruge Carpe Diem pod vodstvom akademske slikarice Aleksandre Gorete. U rad tečaja mogu se uključiti učenici srednjih škola, studenti i odrasli. Tečaj crtanja i slikanja obrađuje crtačke i slikarske tehnike, priprema polaznike za prijemne ispite na Akademijama likovnih umjetnosti, školama primijenjenih umjetnosti, pomaže onima koji žele razviti svoj hobi i kvalitetno iskoristiti slobodno vrijeme. Tečaj se odvija petkom od 17 do 21 sati u prostoru Gradske četvrti Grabri”.

Likovna radionica, koju vodi Aleksandra Škrtić, profesorica likovne kulture, održava se u prostoru Centra za mlade u Grabriku i namijenjena je djeci od 5 do 14 godina. Likovna radionica prilagođena je uzrastu svakog djeteta te obuhvaća različite likovne i kreativne tehnike – crtanje, slikanje, modeliranje, izrade slikovnica, stripa i sl.

, tel: 422 347, mob: 091 422 3470 ili osobno u Centru za mlade u Grabriku, M. Vrhovca 13.

Uz tečaja crtanja i slikanja i likovne radionice otvorene su i prijave za besplatnu radionicu odijevanja. Radionica će se održavati u prostoru Centra za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13).

Radionica je namijenjena mladima u dobi od 10 do 18 godina. Ova radionica je osmišljena za mušku i žensku djecu, s mogućnosti sudjelovanja i roditelja. Djeci se ostavlja prostor da se sama izražavaju putem svoje odjeće, ali je naglasak stavljen na osvješćivanje svog fizičkog izgleda te na promišljanje i samostalno zaključivanje koju poruku šalju okolini svojom odjevnom kombinacijom.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest