U subotu u Velikoj gradskoj vijećnici – rasprava o načinima revitalizacije karlovačke Zvijezde

Deliberativna rasprava o načinima revitalizacije karlovačke Zvijezde, na kojoj će sudjelovati brojni stručnjaci i građani, bit će ove subote, od 9 sati, u Velikoj vijećnici.

– Deliberativna rasprava podrazumijeva ispitivanje stavova, u našem slučaju o tome odakle početi revitalizaciju Zvijezde; rekonstrukcijom tvrđave, rekonstrukcijom Trga bana Josipa Jelačića, vraćanjem sadržaja u Radićevu ulicu ili oživljavanjem takozvane Kineske četvrti. O toj temi će građani dati svoj sud prije i nakon opsežne i informativne rasprave, što će poslužiti kod odlučivanja o sudbini Zvijezde, kažu u Gradskoj upravi.

Rasprava će biti provedena u sklopu projekta “STAR VOICE: Karlovačko javno – civilno partnerstvo za sudjelovanje građana i povećanje transparentnosti revitalizacije stare gradske jezgre – Zvijezde” čiji je nositelj Udruga za društveni razvoj KA-MATRIX, a partneri u projektu Udruga za razvoj građanske i političke kulture Karlovac Polka, Grad Karlovac, Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i Veleučilište u Karlovcu.
KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest