AKTUALNO

Novi brutalni napad šokirao Karlovčane: 20-godišnji student premlaćen na Promenadi - završio u bolnici, policija traži počinitelje

Novi brutalni napad šokirao Karlovčane: 20-godišnji student
premlaćen na Promenadi - završio u bolnici, policija traži
počinitelje
foto ilustracija

Još uvijek traje oporavak 20-godišnjeg mladića koji je teško ozlijeđen u premlaćivanju na karlovačkoj Promenadi, kod kafića Papas Bar. Do brutalnog napada u kojem je, neslužbeno doznajemo, mladić zadobio teške ozljede lica i oka, došlo je u subotu 6. travnja oko 2 sata, što nam je na naš upit potvrdila i policija.

- Došlo je do fizičkog sukoba između nekoliko osoba u kojem je 20-godišnjak teško ozlijeđen. U cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja policija provodi kriminalističko istraživanje, rekli su nam tek kratko u policiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako neslužbeno doznajemo, do napada više osoba na 20-godišnjaka došlo je nakon što je tijekom večernjeg izlaska više nepoznatih mladića maltretiralo sestru 20-godišnjaka. On je stao u njezinu obranu, a tad su počele sijevati ruke i noge. Brutalno cipelarenje te udarci u lice doveli su do teških ozljeda i mladića su tako "pospremili" na Hitnu a potom i u bolnicu. Po našim informacijama, došlo je do prijeloma kostiju lica, a liječnici su morali spašavati oko nesretne žrtve napada.

O novom napadu nepoznatih huligana proteklih dana se uglavnom samo pričalo po gradu, no očekuje se i brza reakcija policije, odnosno da kriminalističko istraživanje konačno dovede do napadača i da ih se primjereno kazni.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!