AKTUALNO

Vrhunska glazbena večer puna emocija - Croatian Pink Floyd Show oduševio publiku u prepunom Domu OSRH Zrinski

Vrhunska glazbena večer puna emocija - Croatian Pink Floyd Show
oduševio publiku u prepunom Domu OSRH Zrinski
foto: Silvijo Selman

Pomno i temeljito ekipa odličnih karlovačkih i dugoreških glazbenika pripremala je gotovo dvije godine pravi multimedijalni spektakl - Croatian Pink Floyd Show. Maštu ljubitelja legendarnog benda zagolicali su proteklog ljeta jednosatnim "teaserom" u prepunom Šancu, kada je za kraj prošle godine najavljen i cjelovečernji koncert. Malo kašnjenje uzrokovano je upravo željom da sve bude na najvišoj razini, a zasigurno nitko od posjetitelja u potpuno ispunjenom Domu OSRH Zrinski nije sinoć zažalio zbog toga, jer doživjeli su zaista pravi glazbeni spektakl.

I ne samo glazbeni, jer ekipa Croatian Pink Floyd Showa jednaku je pozornost posvetila light showu, video materijalima, a u sve se uklopila i vrlo raspoložena i angažirana publika. Emocije su dosegnule vrhunac kada je, u jedinom trenutku koncerta koji je skrenuo s dobro isplaniranog i uvježbanog puta, jedan od najvećih hitova Pink Floyda "Wish Your Were Here" izveden za tragično poginulog Matka Pavlakovića. Pale su i suze u publici, a sve je preraslo u dugotrajni aplauz.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Croatian Pink Floyd Show su Damir Biondić (vokal, akustična gitara), Ivan Leto Radočaj (gitara, lap steel guitar), Danijel Vuković (električna gitara, akustična gitara), Jura Frdelja (klavijature), Luka Šafar (bas gitara, vokal), Mario Klarić (bubnjevi), Anita Gossain (saksofon), Sandra Golubić (vokal), Ivana Kurs Podvorec (vokal), Georges Toutounji (rasvjeta) i Johnny Grudić (zvuk, glazbeni producent). U najvećem hitu "Another Brick In The Wall" sjajnim su i profesionalnim nastupom publiku oduševili i mališani iz Malog zbora Glazbene škole.

Priča ovdje, dakako, ne završava. Za ovaj izniman projekt već vlada veliko zanimanje i u drugim gradovima Hrvatske, postoje šanse i za inozemna gostovanja, a nadamo se kako će i Karlovac imati uskoro još pokoju priliku uživati u ovom zaista izvanrednom glazbenom događaju.

A, kako je bilo pogledajte i u foto-galeriji Silvija Selmana na OVOM LINKU.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!