AKTUALNO

Baka od 70 godina potukla se s upola mlađim muškarcem na Gazi - 34-godišnjak završio na hitnoj s porezotinom!

Baka od 70 godina potukla se s upola mlađim muškarcem na Gazi -
34-godišnjak završio na hitnoj s porezotinom!
foto ilustracija

Muškarac u dobi od 34 godine i njegova susjeda s Gaze stara 70 godina prvo su se verbalno, a potom i fizički sukobili 4. srpnja oko 19.30 sati u svojem kvartu, a sada ih je za to kaznio Prekršajni sud u Karlovcu - svakoga sa po 100 eura.

Muškarac je napao baku riječima: Što ti mene babo prijavljuješ šta ovdje parkiram, ti crkotino, nećeš ti mene zaj..., to je moje. Nemaš tu pravo stat, ko si ti". Nakon toga je prsima ženu počeo naguravati. Ona je odlučila da neće pasti bez ispaljenog metka, pa je uzela sjekiricu i zamahnula prema njemu, te ga okrznula po prsima. On je tada uzeo sjekiru i napadačicu bacio na pločnik. Policija ih je oboje prijavila zbog remećenja javnog reda i mira.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U istrazi su zaključili da je muškarac od ranije poznat policiji po prekršajima, kao i da je kobne večeri bio pijan, imao je 1,28 promila alkohola u krvi, dok je žena bila trijezna i nikada prije kažnjavana. U bolnici su mu porezotinu lijeve strane prsa okarakterizirali lakom tjelesnom ozljedom, a predmet kojim mu ju je starica zadala, sjekiricu duljine 40cm s oštricom širine 6cm policija je oduzela.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!