AKTUALNO

Predizborna anketa KAportala prednost u Ozlju daje SDP-ovki, nastavljamo s Ogulinom

Predizborna anketa KAportala prednost u Ozlju daje SDP-ovki,
nastavljamo s Ogulinom

Ostaje pitanje hoće li se u izbornu trku za mjesto gradonačelnika Ozlja uključiti još neka politička opcija, pa smo za svaki slučaj ostavili otvorenom i mogućnost "nitko od navedenih". Taj "netko drugi" dobio je 3 posto, odnosno 60 glasova.

Zanimljiva izborna trka mogla bi se voditi i u gradu Ogulinu, drugom po veličini u Karlovačkoj županiji u kojem su do sada istaknuta tri kandidata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zasad tri kandidata u Ogulinu

Na izborima će se sučeliti mlade snage HDZ-a i SDP-a, mlada profesorica Sanja Marković, te Dalibor Domitrović kojeg je kao kandidata za gradonačelnika SDP istaknuo još u siječnju, a prije par dana ga podržao i HNS.

Kandidaturu je najavio i bivši član HSP-a AS, a sada nezavisni Željko Stipetić koji je još uvijek i aktualni dogradonačelnik Ogulina. Sljedećih tjedan dana u našoj anketi možete glasovati za izborne favorite Ogulina, sve do utorka 18. travnja kad anketu zatvaramo.

Sve o lokalnim izborima u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, ankete a uskoro i analize možete pratiti na KAportalu i na izravnom linku - IZBORI 2017.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!