AKTUALNO

Predizborna anketa KAportala: Je li moguća promjena vlasti u Ogulinu, bastionu HDZ-a? Pogledajte rezultate, nastavljamo sa Slunjem

Predizborna anketa KAportala: Je li moguća promjena vlasti u
Ogulinu, bastionu HDZ-a? Pogledajte rezultate, nastavljamo sa
Slunjem

Stipetić vodio, Domitrović ga "prešišao"

Najveći broj glasova, 42 posto odnosno 347 glasova dobio je SDP-ov kandidat Dalibor Domitrović. Zanimljivo da je tijekom cijelog tjedna vodio nezavisni kandidat i još uvijek aktualni dogradonačelnik Ogulina Željko Stipetić, da bi ga tijekom Uskrsnih blagdana Domitrović "prešišao". U svakom slučaju, Stipetić je prikupio 35 posto, odnosno 287 glasova čitatelja KAportala. Kao što smo već napomenuli, nova HDZ-ova uzdanica u Ogulinu, Sanja Marković dobila je najmanji broj glasova, možda čak i začuđujuće mali. U KAportalovoj anketi za nju je glasovao tek 156 čitatelja, odnosno 19 posto od ukupnog broja anketiranih. Opcija "nitko od navedenih" dobila je pet posto, odnosno 41 glas.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Slunju četiri kandidata za gradonačelnika

Naše zadnje predizborno preispitivanje kako "dišu" birači po gradovima odnosi se na grad Slunj. Zasad su kandidature istaknuli aktualni gradonačelnik, HDZ-ov Jure Katić, mladi HNS-ovac Đanluka Obrovac, ali i Nikolina Požega ispred Živog zida, te Zoran Ivšić ispred SDP-a. Bilo je nekih naznaka da će se aktivirati i nezavisna snaga koja je na proteklim izborima pod nazivom Proljeće bila pravi hit, no kako stvari stoje, na ovim izborima neće se dogoditi ništa od toga. Podsjetimo, na izborima 2013. kandidat Proljeća je postao gradonačelnik Slunja, no dao je ostavku pa su raspisani novi izbori na kojima je pobijedio HDZ-ovac Jure Katić.

Kao i dosad, ostavili smo otvorenom opciju "nitko od navedenih", pa ako još netko u međuvremenu istakne kandidaturu, može ga se svrstati pod ovu kategoriju.

Sve o lokalnim izborima u Karlovcu i Karlovačkoj županiji možete pratiti na izvornom linku - IZBORI 2017.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!