AKTUALNO

IZBORI 2017.  I kandidati su birači: Jelić u 7 sati "otvorio" biralište na Rakovcu, svoju građansku dužnost ispunili i ostali kandidati

IZBORI 2017.  I kandidati su birači: Jelić u 7 sati

Građani biraju čelnike gradova, općina i županija, te predstavnike u vijećima na lokalnim izborima, dok na svoja biračka mjesta pristižu i sami kandidati. Biračko mjesto na Rakovcu "otvorio" je kandidat za župana Damir Jelić koji je glasovao već u 7 sati.

Na biračko mjesto na Velikoj Jelsi nešto kasnije došao je kandidat Živog zida za gradonačelnika, Ivan Vilibor Sinčić. Kazao je da vjeruje u dobar rezultat i nada se ulasku u drugi krug izbora. Sinčić se kratko osvrnuo i na situaciju na nacionalnoj razini.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Mislim da je jako dobro da se u Hrvatskoj dogodilo da idemo na izvanredne parlamentarne izbore, međutim, unutar jedne godine ih dvaput ponoviti, to je pretjerano i uzrokuje nestabilnost, rekao je Sinčić.

HDZ-ov Damir Mandić svoju je građansku dužnost ispunio na biračkom mjestu u Grabriku.

- Ja se nadam da će najveći broj naših sugrađana iskoristiti mogućnost da sudjeluju aktivno, u konačnici djelatno u kreiranje politike grada. Drago mi je da smo u Karlovcu pokazali da u kampanji znamo ostati pravi suparnici ali na onoj razini korektnosti i vjerujem da će tako biti i ubuduće, rekao je Mandić. Kako kaže svatko tko ulazi u ovu utrku nada se pobjedi a tako i on.

Kandidat za gradonačelnika Davor Petračić ispred Nezavisne liste Naš Karlovac glasovao je na biralištu u Gradskoj knjižnici, HNS-ovi Nikola Badovinac i Marina Novaković Matanić svoj su glas dali na biračkom mjestu na Baniji. Na biralište je vjerojatno već izašao i MOST-ov kandidat Davorin Andrijašević no medijima nije javio kad i gdje će to učiniti.

Glasovali su i kandidati u drugim gradovima i općinama u Karlovačkoj županiji.

KAportal.hr

IZBORI 2017.  I kandidati su birači: Jelić u 7 sati "otvorio" biralište na Rakovcu, svoju građansku dužnost ispunili i ostali kandidati" data-trak='{ "category": "Exit Links - Article", "action": "Article component - Gallery", "label": "link.href" }' class="Related-gallery-link"> sincic(16)

Izdvojeno


Reci što misliš!