AKTUALNO

Strava u Studentskom domu: Silovana studentica, osumnjičeni 20-godišnjak završio u pritvoru

Strava u Studentskom domu: Silovana studentica, osumnjičeni
20-godišnjak završio u pritvoru
Studentski dom u Karlovcu

Karlovačka policija 20-godišnjeg mladića sumnjiči za silovanje studentice u karlovačkom Studentskom domu.

Policija je potvrdila da je postupila po prijavi za kazneno djelo silovanja na štetu punoljetne hrvatske državljanke koje se, podsjetimo, dogodilo u nedavno otvorenom Studentskom domu. Radi se o mladiću sa smještajem u domu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U noći sa subote na nedjelju

Prva je informacija bila da se radilo o pokušaju, no istraga je očito pokazala da je došlo do počinjenja kaznenog djela.

Kako saznajemo, silovanje se navodno dogodilo u noći sa subote na nedjelju, a policiji je prijavljeno u nedjelju. Osumnjičeni mladić - za kojeg je policija najprije navela da je 22-godišnjak, a potom javila da ima 20 godina -  je student koji kao i njegova navodna žrtva ima smještaj u Studentskom domu, te je uhićen jučer ujutro. Nakon ispitivanja, uz kaznenu prijavu predan je  pritvorskom nadzorniku.

Osumnjičeni stanar u Domu

Ravnatelj Studentskog centra Davor Jurčević nije nam mogao puno reći o događaju, tek da ga je ova priča jučer dočekala na poslu bez ikakve službene potvrde o događaju. Osumnjičeni mladić je, dodaje, stanar u Domu kao i djevojka, tako da se ne radi o nekome tko bi u dom ušao "sa strane".

- Imamo recepciju i u dom se ulazi s elektroničkim karticama tako da u njega mogu ući samo studenti. No studenti su punoljetni ljudi, oni mogu uvesti pratnju, ali u tom slučaju se na recepciji mora ostaviti osobna iskaznica, ispričao nam je Jurčević o mjerama koje se provode u ovoj ustanovi.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!