AKTUALNO

Krao u karlovačkom trgovačkom centru i napao zaštitara - policija 37-godišnjaka našla slučajno, kad su ga uhvatili da vozi bez vozačke

Krao u karlovačkom trgovačkom centru i napao zaštitara - policija
37-godišnjaka našla slučajno, kad su ga uhvatili da vozi bez
vozačke
foto PIXELL

Policija je uhvatila počinitelja razbojničke krađe u pokušaju i to na zanimljiv način, tako da je prvo uhvaćen u prometnom prekršaju a poslije je utvrđeno da je već tražen za kazneno djelo.

Jutros su nam javili iz PU karlovačke da su jučer, 9. siječnja na području Karlovca policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima, upravlja 37-godišnjak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Kako je utvrđeno da se radi o osobi koja je višestruki počinitelj prekršaja tzv. „recidivist“, vozač je uhićen i priveden na nadležni Općinski sud gdje mu je zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izrečena kazna zatvora u trajanju od 60 dana, kažu u policiji.

Ujedno, provedenim kriminalističkim istraživanjem 37-godišnjaka se sumnjiči da je 7. siječnja u trgovačkom centru u gradskoj četvrti Novi centar u Karlovcu, u namjeri otuđenja artikala nasrnuo na zaštitarskog djelatnika koji ga je pokušao spriječiti da otuđi artikle.

- Tom prilikom 37-godišnjak je ispustio artikle i udaljio se u nepoznatom pravcu. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo razbojničke krađe u pokušaju, protiv njega će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđena kaznena prijava, dodaju u policiji.

KAportal.hr


Reci što misliš!