AKTUALNO

Svaka pomoć je dobrodošla! Utočište za životinje kod Josipdola nema podršku vlasti, a napuštenih životinja je sve više

Svaka pomoć je dobrodošla! Utočište za životinje kod Josipdola nema
podršku vlasti, a napuštenih životinja je sve više

), koja je svoju bezgraničnu ljubav prema četveronožnim ljubimcima zajedno sa svojom obitelji pretočila u pravo utočište za pse. Kako je podrška Grada Ogulina i Općine Josipdola gotovo nikakva, jer vlasti uopće ne prepoznaju problem napuštenih životinja, te važnosti programa kastracije i sterilizacije, udruga i njihovo utočište jedva egzistiraju, pa je svaka pomoć neophodna.

- Prevozeći stvari u Skradnik nastavili smo lanac dobrote koji su počeli Zagrepčani u želji da pomognu psima koji čekaju novi dom i svoje ljude. Kad smo stigli u udrugu Šapa u srcu, vidjeli smo kako je svaka pomoć njihovim psima ne samo dobrodošla, nego i prijeko potrebna. Zato ćemo s članovima udruge ostati u kontaktu i nastaviti im pomagati oko skrbi za njihove štićenike. Građane pozivamo da i sami učine što mogu. Da im je šapa u srcu, najbolje mogu dokazati udomljavanjem pasa iz Skradnika, kazao je Damir Skok, ravnatelj Ustanove Zoološki vrt grada Zagreba u čijem je sastavu Sklonište u Dumovcu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ako joj možete pomoći, javite se na Facebook udruge, a donacije se mogu slati na adresu: Udruga Šapa u srcu, Skradnik 16, 47300 Ogulin. Za one koji mogu pomoći financijski, udruga ima IBAN: HR6724020061100675185, International bank number: 7300697653, Swift code: (BIC Code) ESBCHR22.

KAportal.hr/RTL.hr


Reci što misliš!