AKTUALNO

Tražite posao? Pogledajte Top 10 poslovnih prilika - ponuda poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Pogledajte Top 10 poslovnih prilika - ponuda poslova
u Karlovcu i Karlovačkoj županiji
foto ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Kik Textilien und Non-Food d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 5.2. Prednost je iskustvo u prodaji. Traži se komunikativnost i ljubaznost, spremnost na timski rad, prilagodljivost i otvorenost za promjene, odgovornost. Potrebna je najmanje srednjoškolska stručna sprema. Poslodavac nudi uvođenje u posao i dobru radnu atmosferu. Potražite kako aplicirati ovdje.

RD-projekt j.d.o.o. traži keramičara (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 16.2. Potrebno je radno iskustvo u struci. Osiguran je smještaj na terenu i prijevoz. Pogledajte kako se prijaviti putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gavranović d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Ogulinu. Rok prijave je 16.2. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao uključuje rad u prodavaonici mješovitom robom, slaganje robe, rad na blagajni, brigu o čistoći, urednosti i slično. Više o poslu ovdje.

Klek – mont d.o.o. u potrazi je za radnikom (m/ž) na montiranju centralnog grijanja. Mjesto rada je Ogulin, a rok prijave je 12.2. Posao se sastoji od rada na instaliranju i montiranju centralnog grijanja. Pogledajte kako ostvariti prijavu.

F Ton j.d.o.o. za trgovinu i usluge u potrazi je za pomoćnim stolarskim radnicima (m/ž) za rad u Karlovcu. Posao obuhvaća istovar, utovar i dostavu PVC stolarije. Prijave su otvorene do 21.2. Potražite kako aplicirati putem linka.

Hidraulika Drvošped d.o.o. zapošljava vozača teretnog vozila (m/ž) u Karlovcu. Prijavite se najkasnije do 21.2. Potrebna je srednjoškolska stručna sprema, spremnost na terenski rad i vozačka dozvola C kategorije. Provjerite kako ostvariti prijavu ovdje.

Kordun – Alati d.o.o. traži tehnologa u operativnoj pripremi (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 12.2. Traži se više izvršitelja. Glavni zadaci su praćenje proizvodnog procesa, izrada izvješća, praćenje kretanja radnika, praćenje međufaznih zaliha i obračun učinka radnika. Više o poslu ovdje.

Crnković d.o.o. zapošljava sobara (m/ž), kuhara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž) i kućnog majstora (m/ž) u mjestu Grabovac. Rok prijave je 28.2. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Prijavite se pomoću linka.

Pekara Bartolović zapošljava pekara – radnika (m/ž) u proizvodnom pogonu. Mjesto rada je Duga Resa. Prijave su otvorene do 24.2. Posao se sastoji od pripreme i izrade pekarsnih proizvoda. Radno iskustvo je potrebno, a zvanje nije uvjet. Potražite kako ostvariti prijavu putem linka.

Argus d.o.o. traži konobara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 23.2. Traži se više radnika na poziciji. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Glavni zadaci su posluživanje hrane i pića, a potrebno je minimalno iskustvo od šest mjeseci. Provjerite kako aplicirati.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Karlovačkoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

KAportal.hr


Reci što misliš!