AKTUALNO

Tražiš posao? Pogledajte tjednu ponudu poslova u Karlovačkoj županiji - vrlo je raznolika, od zidara do knjigovođe

Tražiš posao? Pogledajte tjednu ponudu poslova u Karlovačkoj
županiji - vrlo je raznolika, od zidara do knjigovođe
foto ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Whirpool traži nove radne snage na poziciji Warehouse Specialist Adriatic (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 12.3. Glavne su odgovornosti upravljanje dnevnom učinkovitošću regionalnog centra, kontroliranje skladišta, upravljanje kvalitetom inventara i ostalo. Potrebna je osoba vođena rezultatima, izvrsnih komunikacijskih vještina te vještina rješavanje problema i donošenja odluka s minimalnim trogodišnjim iskustvom. Prijavite se.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava na poziciji voditelj smjene u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Vojnić, a prijaviti se možete najkasnije do 4.3. Očekuje se srednjoškolska sprema tehničkog usmjerenja, tehničko znanje, prethodno iskustvo u sličnim poslovima, sposobnost upravljanja ljudima i rješavanja problema, motiviranost, preuzimanje inicijative i slično. Poslodavac nudi dinamičan posao u uspješnom kolektivu, uvođenje u posao i učenje, mogućnost razvoja i napredovanja te stabilnost i sigurnost radnog mjesta. Aplicirajte.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gramont – Goršić, građevinski obrt, zapošljava u Karlovcu na pozicijama soboslikar i ličilac (m/ž) i zidar (m/ž). Uvjet je završena srednja škola. Više na linku.

Esicher d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 23.2. Posao obuhvaća odgovaranje klijentima na upite i zahtjeve, komunikaciju s korisnicima, izradu najpovoljnijih ponuda, prodaju usluga. Očekuje se minimalno srednja školska sprema, poznavanje rada na računalu, pristupačnost, ljubaznost, komunikativnost, afinitet prema prodaji. Poželjna je barem godina dana rada na administrativnim poslovima koji uključuju izravni rad s korisnicima, brzo usvajanje informacija, ugodnost, jasnoću i smirenost u komunikaciji. Pogledajte detalje ovdje.

Kelteks d.o.o. zapošljava u Karlovcu glavnog knjigovođu (m/ž). Rok prijave je 24.2. Potrebno je minimalno petogodišnje iskustvo. Posao obuhvaća poznavanje porezne i računovodstvene regulative te kontinuirano praćenje izmjena računovodstvenih, poreznih i povezanih propisa, zakona i pravilnika te pravodobno poduzimanje potrebnih mjera u cilju njihove implementacije u poslovanje i ostalo. Potrebne su dobre organizacijske sposobnosti, odgovornost i profesionalan pristup radu, samostalnost, inicijativa i sklonost timskom radu. Provjerite više na linku.

Pešić gradnja j.d.o.o. zapošljava zidara (m/ž) i tesara (m/ž) u Draganiću. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo, a rok prijave je 11.3. Provjerite više na linku.

D-color d.o.o. u potrazi je za novim radnim snagama: prodajni predstavnik (m/ž), grafički dizajner (m/ž), montažer (m/ž) i radnik u doradi (m/ž). Rad se odvija u Karlovcu. Prijave su otvorene do 29.2. Provjerite detalje i aplicirajte na željeni posao ovdje.

P P K Karlovačka mesna industrija d.d. u potrazi je za administratorom u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave je 29.2. Traži se srednja stručna sprema i dvogodišnje radno iskustvo. Posao obuhvaća rad u računalnom programu za izradu dokumentacije koja prati robu u proizvodnji. Provjerite kako ostvariti prijavu putem linka.

AB gradnja d.o.o. zapošljava zidara (m/ž), tesara (m/ž), poslovođu gradilišta (m/ž), pomoćnika inženjera gradilišta (m/ž), glavnog inženjera gradilišta (m/ž). Rad se odvija u Karlovcu. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama. Prijave su otvorene do 10.3. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Potražite kako aplicirati.

Žitoproizvod d.d. u Karlovcu zapošljava knjigovođu (m/ž). Potrebno je petogodišnje radno iskustvo. Glavni zadaci odnose se na fakturiranje, platni promet salda, konti kupaca i dobavljača, osnovno znanje obračuna plaće i ostali knjigovodstveni poslovi. Traže se znanje rada na računalu i posjedovanje analitičkih sposobnosti. Prijavite se najkasnije do 20.2. Provjerite kako ostvariti prijavu ovdje.

Za dodatne poslove u Karlovačkoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

KAportal.hr


Reci što misliš!