AKTUALNO

TRAŽIŠ POSAO? Iskoristi priliku i zaposli se u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - pogledajte tjednu ponudu otvorenih radnih mjesta

TRAŽIŠ POSAO? Iskoristi priliku i zaposli se u Karlovcu i
Karlovačkoj županiji - pogledajte tjednu ponudu otvorenih radnih
mjesta
foto ilustracija

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Prime1 d.o.o. traži administrativnog službenika (m/ž) u Dugoj Resi. Rok prijave je 9.3. Posao se sastoji od praćenja reda vozača i kamiona. Potrebno je poznavanje jednog od stranih jezika, njemačkog ili talijanskog. Traži se osnovno znanje rada na računalu i minimalno srednja stručna sprema. Prijavite se ovdje.

Dekra zapošljavanje d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) za Karlovačku, Zagrebačku i Krapinsko – zagorsku županiju. Rok prijave je 15.3. Glavne su odgovornosti promocija tvrtke i proizvoda koji se prodaju na određenim područjima, održavanje kontakata i svakodnevni obilazak postojećih i potencijalnih kupaca, pregovaranje i zaključivanje ponuda i ostalo. Uvjeti su posjedovanje znanja o poljoprivrednoj proizvodnji, iskustvo rada u poljoprivredi od pet godina, izvrsne prodajne vještine i vozačka dozvola. Aplicirajte putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Frak d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž), instalatera centralnog grijanja i klimatizacije (m/ž) te vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 27.3. Potrebna je godina do dvije radnog iskustva za navedene poslove, srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije, sposobnost rada u timu i komunikativnost. Prijavite se.

UPS Savjetovanje d.o.o. zapošljava prodavača informatičke opreme (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 9.3. Potrebno je minimalno tri godine iskustva rada u maloprodaji, poželjno je iskustvo na prodaji iste ili slične robe, poželjno je poznavanje informatičke robe, interes i strast za informatikom i tehnologijom, komunikativnost i razvijene prodajne vještine. Traži se korištenje engleskim jezikom i odlično poznavanje MS Office-a. Aplicirajte.

M Brig d.o.o. traži pomoćnog kuhara (m/ž) u Dugoj Resi. Rok prijave je 4.4. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo i nudi se samački smještaj. Posao obuhvaća pomoćne poslove u kuhinji restorana. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Stolarija Lipovšćak zapošljava stolara (m/ž) i pomoćnog stolara (m/ž) u Karlovcu. Prijavite se najkasnije do 31.3. Poželjno je iskustvo u sastavljanju i montaži namještaja. Poslodavac daje mogućnost stalnog zapošljavanja i pokriva troškove prijevoza. Više na linku.

Meta Mate j.d.o.o. zapošljava dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Rok prijave je 3.4. Potrebno je više osoba za rad. Očekuje se završena srednja stručna sprema. Vozačka dozvola nije uvjet, postoji mogućnost dostave biciklom ili motorom. Radno vrijeme je fleksibilno. Detalje o prijavi potražite ovdje.

Kelteks traži pomoćnog radnika na proizvodnoj liniji (m/ž), radnika na proizvodnoj liniji (m/ž), industrijski mehaničar (m/ž), inženjer razvoja i istraživanja (m/ž), kontrolor kvalitete (m/ž), tehnolog proizvodnje (m/ž), planer proizvodnje (m/ž), industrijski elektromehaničar (m/ž) u Karlovcu te rukovoditelj viličarem (m/ž) i skladištar – viličarist (m/ž) u Krnjaku. Rok prijave je 31.3. Više na linku.

Marko, obrt za ugostiteljstvo, traži recepcionara (m/ž), sobara (m/ž) i elektroinstalatera (m/ž) u mjestu Rakovica. Potrebno je više osoba za rad. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao se odnosi na pospremanje i čišćenje soba. Detalje potražite ovdje.

PVN Trade d.o.o. traži disponente (m/ž) u Bosiljevu. Rok prijave je 3.4. Potrebna je srednja stručna sprema i jednogodišnje radno iskustvo. Posao obuhvaća upravljanje prijevoza, organizaciju kamionskog prijevoza. Traži se znanje njemačkog, talijanskog ili engleskog jezika. Potražite detalje na linku.

Za dodatne poslove u Karlovačkoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

KAportal.hr


Reci što misliš!