AKTUALNO

U sudaru u Draganićkom Lugu jedna osoba poginula, prevrnula se cisterna puna lož ulja - dio iscurio, vatrogasci u akciji pretakanja

U sudaru u Draganićkom Lugu jedna osoba poginula, prevrnula se
cisterna puna lož ulja - dio iscurio, vatrogasci u akciji
pretakanja

U sudaru Forda Fieste i kamiona - cisterne poginuo je vozač osobnog automobila koji je išao iz pravca Karlovca prema Zagrebu. No u sudaru došlo je do prevrnuća cisterne Petrola pune lož ulja, pa je oko tisuću litara i iscurilo pored ceste.

Uz policiju koja vrši očevid nesreće, na terenu su i pripadnici karlovačke Javne vatrogasne postrojbe koja iz prevrnute cisterne preostali dio goriva pretače u drugu cisternu, a kako ne bi došlo do daljnjeg zagađenja okoliša. Kako saznajemo na mjestu događaja, vatrogasci su iskopali priručni bazen kako bi u njega otjecalo gorivo i pritom se ne bi širilo dalje u okoliš. Iz njega pumpama ulje koje je iscurilo pretaču u bačve.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nesreća se dogodila u naseljenom dijelu tik do obiteljskih kuća pa brza intervencija neophodna kako ne bi došlo do zagađenja vodotokova u naselju.

- Promet je u prekidu te se vrši preusmjeravanje županijskom cestom Mahično – Tuškani – Zagraj – Bencetić.

KAportal.hr

http://kaportal.net.hr/nova-tragedija-u-sudaru-cisterne-i-automobila-na-staroj-zagrebackoj-kod-karlovca-jedna-osoba-poginula-promet-je-u-prekidu/

Izdvojeno


Reci što misliš!