AKTUALNO

TRAŽIŠ POSAO? Pogledajte aktualnu ponudu poslova u Karlovačkoj županiji - otvorena radna mjesta u raznim djelatnostima

TRAŽIŠ POSAO? Pogledajte aktualnu ponudu poslova u Karlovačkoj
županiji - otvorena radna mjesta u raznim djelatnostima
foto ilustracija

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Ogulinu i Otočcu. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom. Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 30.3.

Frak d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž), instalatera centralnog grijanja i klimatizacije (m/ž) te vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 27.3. Potrebna je godina do dvije radnog iskustva za navedene poslove, srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije, sposobnost rada u timu i komunikativnost. Prijavite se.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Klek – mont d.o.o. traži radnika na montiranju centralnog grijanja (m/ž) u Ogulinu. Rok prijave je 31.3. Posao se sastoji od poslova instaliranja i montiranja centralnog grijanja, a odvija se na području Ogulina i okolice. Potražite kako aplicirati ovdje.

Meduza d.o.o. zapošljava radnika u preradi (m/ž), skladišnog radnika na prijemu robe (m/ž), vozača hladnjače (m/ž), terenskog komercijalista (m/ž), komercijalista prodaje (m/ž) i komercijalista nabave za ino tržište (m/ž). Mjesto rada su Belajske Poljice, a rok prijave je 31.3. Potražite kako aplicirati na linku.

KA -3 d.o.o. traži prodavača u diskontu pića (m/ž) u Karlovcu. Traži se srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Rok prijave je 10.4. Potražite kako aplicirati.

Stridon – promet d.o.o. zapošljava dostavljača – viličarista (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 25.3. Posao se sastoji od vožnje i dostave pića te rada na viličaru. Potreban je vozački ispit B kategorije te srednja stručna sprema. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Plas Comm traži cvjećara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Rok prijave je 23.3. Posao se sastoji od izrade i prodaje cvijeća i cvjetnih aranžmana. Poželjno je radno iskustvo, ali nije uvjet. Traži se kreativnost, uslužnost i ljubaznost. Potražite kako ostvariti putem linka.

Croatia pumpe nova d.o.o. traži tokara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 31.3. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine te vozačka dozvola B kategorije. Posao se sastoji od tokarenja pozicija na klasičnom tokarskom stroju prema crtežima i skicama. Provjerite kako ostvariti prijavu putem linka.

International Evona d.o.o. u potrazi je za blagajnikom u automat klubu (m/ž). Rok prijave je 31.3. Potrebna je srednja stručna sprema, znanje rada na računalu, znanje stranog jezika, odgovornost, pouzdanost i preciznost te spremnost za rad u noćnoj smjeni. Radno mjesto obuhvaća rad s gostima kluba, rad s automatima za igre na sreću, vršenje uplata i isplata. Provjerite detalje ovdje.

T R G d.o.o. zapošljava građevinskog poslovođu u niskogradnji (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Rok prijave je 31.3. Traži se radno iskustvo od pet godina. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Poželjno je znanje korištenja računala i građevinskog nivelira. Provjerite kako ostvariti prijavu na linku.

Za dodatne poslove u Karlovačkoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

KAportal.hr


Reci što misliš!