AKTUALNO

TRAŽIŠ POSAO? I u ovim teškim trenucima ne smije zamrijeti tržište rada, pogledajte tjednu ponudu poslova u Karlovačkoj županiji

TRAŽIŠ POSAO? I u ovim teškim trenucima ne smije zamrijeti tržište
rada, pogledajte tjednu ponudu poslova u Karlovačkoj županiji

.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Ogulinu i Otočcu. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom. Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 30.3.

Frak d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž), instalatera centralnog grijanja i klimatizacije (m/ž) te vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 27.3. Potrebna je godina do dvije radnog iskustva za navedene poslove, srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije, sposobnost rada u timu i komunikativnost. Prijavite se.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gramot – Goršić d.o.o. u potrazi je za soboslikarom – ličilacem (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Prijave su otvorene do 14.4. Uvjet je završena srednja škola, a radno iskustvo nije važno. Detalje provjerite na linku.

T K K d.o.o. traži zidara (m/ž), tesara (m/ž) i pomoćnog građevinskog radnika (m/ž). Lokacija rada je Karlovac. Prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Očekuje se jednogodišnje iskustvo i završena srednja stručna sprema. Više potražite ovdje.

Meduza d.o.o. zapošljava radnika u preradi (m/ž), skladišnog radnika na prijemu robe (m/ž), vozača hladnjače (m/ž), terenskog komercijalista (m/ž), komercijalista prodaje (m/ž) i komercijalista nabave za ino tržište (m/ž). Mjesto rada su Belajske Poljice, a rok prijave je 31.3. Potražite kako aplicirati na linku.

Zadruga Granum Salis traži pojačanje na poziciji asistent za planiranje upravljanja u područjima ekološke mreže i zaštićenim područjima (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Traži se više osoba za rad. Asistenti će sudjelovati u svim fazama procesa izrade planova upravljanja i uz njega vezanog procesa uključivanja dionika, uz stručno vođenje stručnjaka poslodavca. Rok prijave je 27.3. Provjerite kako ostvariti prijavu.

Deltakont traži administrativnog referenta (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 25.3. Potrebna je srednja školska sprema. Provjerite detalje na linku.

Stolarija Verdi zapošljava pomoćnog stolara (m/ž) i stolara (m/ž) u mjestu Vivodina. Prijavite se najkasnije do 12.4. Glavne su odgovornosti izrada namještaja i pomoćni poslovi proizvodnje namještaja i stolarije. Više na linku.

International Evona d.o.o. u potrazi je za blagajnikom u automat klubu (m/ž). Rok prijave je 31.3. Potrebna je srednja stručna sprema, znanje rada na računalu, znanje stranog jezika, odgovornost, pouzdanost i preciznost te spremnost za rad u noćnoj smjeni. Radno mjesto obuhvaća rad s gostima kluba, rad s automatima za igre na sreću, vršenje uplata i isplata. Provjerite detalje ovdje.

Za dodatne poslove u Karlovačkoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

KAportal.hr


Reci što misliš!