AKTUALNO

TEMPERATUROM NA TEMPERATURU

Upitan sutrašnji online nastavak sjednice Gradskog vijeća - Petračić i par oporbenjaka dobilo "temperaturu", sad oni traže odgodu

Upitan sutrašnji online nastavak sjednice Gradskog vijeća - Petračić i par oporbenjaka dobilo

Slijedom očite prakse da se sjednica unatoč kvorumu može odgoditi ako nedostaje poneki vijećnik, "očekujem da uslišite ovaj moj jednostavan, logičan i u praksi već prihvaćen i realiziran zahtjev"

- Molim vas da se odgodi sjednica jer mi, nekolicina nas iz oporbe, imamo temperaturu, napisao je danas tajništvu Gradskog vijeća Karlovca vijećnik Davor Petračić iz Nezavisne liste Naš Karlovac.

Kako je objasnio, slijedom očite prakse da se sjednica unatoč kvorumu može odgoditi ako nedostaje poneki vijećnik, "očekujem da uslišite ovaj moj jednostavan, logičan i u praksi već prihvaćen i realiziran zahtjev".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hoće li se sjednica unatoč tome održati ubrzo ćemo vidjeti. Ovaj "protest" je Petračić osmislio jer mu još nije jasno zašto je sjednica Gradskog vijeća u utorak prekinuta nakon aktualnog sata. Kvorum je postojao, a to što je sjednica prekinuta jer na sjednicu nisu došla tri vijećnika iz vladajućeg HDZ-a, nazvao je skandaloznim i protustatutarnim.

Izdvojeno


Reci što misliš!