Slavi se Fašnička republika: “Seviljski brijač” iz Karlovca danas kao šumski viking, maškare “bauljaju” po Grabriku

Najpoznatiji karlovački fan fašnika, “Seviljski brijač” iz Grabrika Tomislav Pudina, opet ove godine na Fašnik zabavlja svoje mušterije, susjede, prijatelje i šire u Brijačkom salonu Karlo.

– Danas ne radimo ali tko se želi šišati može samo će to masno platiti – kaže Tomica koji za današnju fašničku prigodu nije Tomislav Pudina već šumski viking.

Zanimljivija priča u društvu maskiranih Tominih fašničkih prijatelja čija stvarna imena neka zasad ostanu zapisana u našem novinarskom notesu jesu: američki predsjednik Georg Washington koji je došao u pratnji svog osobnog kauboja zaštitara, motociklista i dvije slatke mažoretkinje, prepredenoga lisca i liječnice koja sve ima pod zdravstvenom kontrolom, bila je kako se Toma tako maskiran vraćao iz Zagreba u strahu da ga ne bi policija zaustavila i nedaj Bože legitimirala.

– Vozio sam lagano starom Karlovačkom cestom kako me ne bi zaustavili i doživjeli srčani udar – kaže Pudina.

Zabava Fašničke republike kod Pudine tek je počela a ovime završavamo ovo kratko izvješće jer nam se žuri na nastavak fašničke zabave u kojoj, zbog Pudine, nikad ne znaš što će se dogoditi. Tako je, na primjer, danas sasvim neočekivano upao u studio emisije u živo na jedinoj našoj lokalnoj televizijskoj postaji.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest