Odeta otvorila poslovni centar na Rakovcu i najavila novu investiciju – pokreće proizvodnju metalnih konstrukcija koja otvara i nova radna mjesta

Karlovačka Odeta svoju je trgovinu preselila u puno veći i pristupačniji prostor na Rakovcu koji je izgrađen iz temelja te je promijenio i vizuru ovog dijela karlovačke gradske četvrti. No manje je poznato da uz trgovinu ručnih i električnih alata, vijčane robe, boja, aparata i pribora za varioce, vrtnog programa Odeta otvara i proizvodni pogon koji će u konačnici dovesti i do otvaranja novih radnih mjesta.

Upravo je to danas na svečanom otvorenju trgovine koja na novoj lokaciji već radi više od mjesec dana najavio direktor Vladimir Vuković.

– Pred vama stoji investicija od deset milijuna kuna gdje u idućih godinu dana planiramo zaposliti još deset djelatnika. Naime, otvaramo novi segment u našem poslovanju a to je proizvodnja metalnih konstrukcija. Osim već poznate stanogradnje i trgovine ovo je novi iskorak kojim se u budućnosti namjeravamo baviti, rekao je Vuković na svečanom otvorenju. Kako kaže, tvrtka Odeta je obiteljska tvrtka koja je osnovana još prije tri desetljeća, no zajedničkim radom su doveli do toga da se ide iz investicije u investiciju godinu za godinom pa se nada da će uz pomoć Grada, Karlovačke županije i europskih fondova taj ritam održati i ubuduće.

– Vezani smo za Karlovac, za naš zavičaj i Karlovačku županiju i planiramo tu i ostati s većinom naših investicija, dodao je Vuković.

Uz brojne goste u novu poslovnu zgradu Odete otvorenje su pristigli gradonačelnik Damir Mandić i dožupanica Martina Furdek Hajdin. Oboje su se zahvalili investitoru i pružili podršku Odeti ali i svim budućim investitorima koji žele ulagati i razvijati se u Karlovcu i Karlovačkoj županiji.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest