Čizme nisu jedine što nestalu Francuskinju povezuju s tijelom pronađenim u Tržiću- još dvije stvari ukazuju da je to Anne Cecile Pinel

doznaje da je kraj tijela pronađen i slušni aparatić, koji je djevojka inače koristila zbog problema sa sluhom, dok je na ruci bila narukvica-ulaznica na kojoj je pisalo Memento Demento, naziv festivala psihodelične glazbe na kojemu je bila s prijateljicom Roxane, te joj se tamo svaki trag izgubio 21. srpnja 2014. godine.

Podsjetimo, lovci LD Srnjak iz Tounja slučajno su naišli na tijelo tijekom nedjeljnog lova, te su o tome obavijestili policiju. Na mjestu događaja je obavljen očevid, a ljudski ostaci su prevezeni u Centar za kriminalistička vještačenja Ivan Vučetić u Zagrebu, gdje će stručnjaci DNK-a analizom pokušati utvrditi identitet osobe, a možda i način na koji je preminula.

– Točno mjesto nalaza je na potezu od Tržića Tounjskog prema mjestu Ključ, odnosno nekoliko stotina metara od glavne ceste koja od Tržića vodi prema Slunju i pedeset metara od makadamskog puta koji od Tržića skreće prema Ključu. Bila je na otvorenom prostoru nedaleko od jednog grma. Od mjesta nestanka, Tržića Primišljanskog, gdje je s prijateljicom Roxane bila na festivalu psihodelične glazbe Memento Demento, ova lokacija udaljena je samo kilometar i pol, slabo je naseljena i loše pristupačna, piše Jutarnji hr.

Podsjetimo, nestala je zadnjeg dana festivala, navodno uzela opojnu drogu LSD i otišla u šetnju iz koje se nikada nije vratila. Kod antifašističkog spomenika u Tržiću Tounjskog viđena je posljednji puta, nedaleko je pronađen njezin kombi, a u napuštenoj kući torbica, bočica s vodom, te novčanik bez novca i dokumenata.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest