Zelenilo čeka tehnički pregled za novu upravnu zgradu na Dubovcu – preseljenje kasni zbog popravaka na hidroizolaciji

– Razlog kašnjenja je što je izvođač radova morao ukloniti neke nedostatke na objektu na temelju naših primjedbi. Bili su manji propusti u dijelu hidroizolacije, izvođač je to uklonio, obavljene su vodene probe i tehnički pregled zgrade će biti 16. travnja. Po dobivanju svih dozvola moći ćemo reći kada ćemo s djelatnošću početi u Primorskoj ulici, ali neka građani već razmišljaju da ćemo ih uskoro očekivati tamo, kazala je direktorica Zelenila Jasmina Cvetković, objašnjavajući zašto kasni dovršetak nove upravne zgrade na Dubovcu.

Na današnjoj je pressici naglasila da tvrtka posluje stabilno, nastoji udovoljiti željama i potrebama kupaca i biti odgovorna u poslovanju. Radi na uređenju grobalja, uređuje parkove i zelene površine, u zimskoj službi 35 radnika odradilo je 1.181 radni sat kako bi građani nogostupima i pješačkim stazama sigurno prolazili, punili su vreće i sudjelovali u obrani od poplava.

– I to u tjednu kada smo imali rekordan broj sahrana u posljednjih nekoliko godina: 27, od čega 5 u subotu, rekla je Cvetković, potvrdivši da ima prijavljenih kandidata za radna mjesta grobara, radnika na komunalnoj mehanizaciji i u parkovima. Tražili su ih 9, na određeno vrijeme, a natječaj bi danas trebao biti zaključen.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest