Policija pokušava saznati kako je došlo do nesreće kod pothodnika u kojoj je ozlijeđena biciklistkinja – traže pomoć očevidaca

Policija pokušava rasvijetliti kako je došlo do nesreće na nogostupu ispred ulaza u pothodnik u Karlovcu, u kojem je biciklistica zadobila teške tjelesne ozljede. Za to im, navode u priopćenju, treba pomoć građana odnosno očevidaca događaja.

– Do pada biciklistkinje je došlo u nedjelju 27. svibnja oko 10,10 sati na nogostupu ispred ulaza u pothodnik s južne strane raskrižja ulica Prilaz V. Holjevca i Trga hrvatskih branitelja, kažu u policiji.

Dodaju da u cilju rasvjetljavanja događaja pozivaju sve građane svjedoke – očevice, koji su se u trenutku događaja nalazili na mjestu događaja, kao i nepoznatog vozača bicikla koji je bio s ozlijeđenom biciklistkinjom u trenutku pružanja liječničke pomoći.

Svi koji mogu pomoći neka se jave u Postaju prometne policije Karlovac na broj telefona 664-122 ili 192 ili pak da pristupe osobno u prostorije Postaje prometne policije Karlovac, Ulica Vladka Mačeka 13, Karlovac.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest