Večeras kreće zabava na desnoj obali Korane – povorka kreće iz karlovačke Zvijezde i otvara Dane piva u svom 32. izdanju

Tradicionalnom pivarskom povorkom koja iz karlovačke Zvijezde s najavljenih 700 sudionika kreće u 19 sati, večeras počinju Dani piva u svom 32. izdanju. Planirani dolazak povorke na prostor ŠRC-a Korana je oko 21 sat, a svečano otvorenje obilježit će i vatromet.

Tako će se Karlovčani i brojni gosti sljedećih 10 dana ponovo zabavljati na desnoj obali Korane uz hrvatske estradnjake, ponudu hrane, piva i ostalih pića, a za one mlađe otvara se veliki luna park. Kako jenajavljeno na web stranici Turističke zajednice Grada Karlovca, ove godine se ponovo glavni program vraća na nekadašnju glavnu pozornicu, a tu će i dalje biti “Beer garden” i “Vinski trg”.

Dani piva su ovog ljeta došli u centar pozornosti svih medija u Hrvatskoj ali i regiji radi otkazivanja koncerta beogradskom izvođaču Momčilu Bajagiću Bajagi i njegovim Instruktorima. Nastup Bajage otkazan je, podsjetimo, na sugestiju udruga branitelja iako je Bajaga još 2011. godine u Karlovcu održao dva vrlo posjećena koncerta. Karlovac se osramotio, a kao zamjena je u program uvrštena Opća opasnost.

Bilo kako bilo, Dani piva večeras kreću, a na otvorenju će pjevati Maja Šuput. Program je sličan kao i prethodnih godina, tu su i Petar Grašo, Željko Bebek, Mladen Grdović, Jole, Miroslav Škoro, Jelena Rozga…

Organizator manifestacije, tvrtka Fest, predvidjela je i organiziran besplatan autobusni prijevoz iz Ozlja i Duge Rese i natrag.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest