Za ona dobra stara vremena – Karlovčani će u 2019. godinu uploviti na prostoru “Adventa” uz evergreene Novih fosila

Novu 2019. godinu Karlovčani će i ove godine dočekati na promenadi, točnije na prostoru Adventa oko Glazbenog paviljona, i to uz stare hitove, može se reći evergreene hrvatske glazbe.

U Novu godinu grad na četiri rijeke, naime, uplovit će uz Nove fosile, jedan od najpopularnijih pop sastava u Hrvatskoj i cijeloj bivših državi osamdesetih godina, a koji je nedavno obnovio rad pa će uz mnogobrojne pjesme uz koje su odrastale generacije (“Za ona dobra stara vremena”, “Milena, generacijo moja”, “Da te ne volim”, “Ja sam za ples”, “E moj Saša”…) posjetitelji moći čuti i njihove nove stvari poput “Snovi zaljubljene žene”. Bend čine dobro poznati članovi Sanja Doležal, Vladimir Kočiš – Zec i Marinko Colnago.

Prije i poslije Novih fosila publiku će zabavljati bend Black & White.

Što se tiče Adventa, koji se ove godine odvija od 14. do 30. prosinca, dosad su potvrđeni glazbeni nastupi TBF-a, Vatre, Zdenke Kovačiček, Detoura, Pavela, Mie Dimšić, Opće opasnosti, Adastre…

Posjetitelje očekuje i bogata ugostiteljska i gastronomska ponuda uobičajenih blagdanskih delicija, a kućice s ponudom jela i pića bit će otvorene i u novogodišnjoj noći.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest