Prometna nesreća u Tušiloviću: U sudaru dva vozila dvoje ozlijeđenih – jednog unesrećenog izvlačili vatrogasci FOTO, VIDEO

U Tušiloviću na Državnoj cesti 1 (D-1), nešto poslije 8 sati  dogodila se prometna nesreća. U policiji nam nisu znali reći ništa o okolnostima nesreće, jer njihove ekipe do tada još nisu stigle na teren, pa nisu imali povratnu informaciju.

Dvoja kola hitne medicinske službe i vatrogasaca projurila su odmah za policijskim vozilom, što navodi na zaključak da bi se moglo raditi o težoj nesreći.

Kako smo saznali na mjestu događaja, došlo je do sudara dva osobna automobila, gospićkih i karlovačkih registracijskih oznaka u kojemu su dvije osobe ozlijeđene. Jednu osobu vatrogasci su izvukli iz vozila. Oko 9.10 sati one su prevezene u Opću bolnicu Karlovac, težina njihovih ozljeda nije poznata.

POGLEDAJTE VIDEO…

https://vijesti.rtl.hr/video/partneri/143933/direktni-sudar-dva-vozila-na-drzavnoj-cesti-d-1-u-tusilovicu-pokraj-karlovca/?autoplay=false&src=kaportal_hr

HAK također ne navodi detalje, ali i dalje stoji njihovo upozorenje da su u većem dijelu zemlje kolnici mokri ili vlažni i skliski, a zbog niskih temperatura (hladno tlo) moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila te da na put ne kreću bez zimske opreme.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest