Prijavite projekt!  Još četiri dana otvoren donacijski natječaj Zajedno za bolji Karlovac i Karlovačku županiju

foto ilustracija

Heineken Hrvatska raspisao je svoj donacijski natječaj za 2017. godinu.

Natječaj pod nazivom Zajedno za bolji Karlovac i Karlovačku županiju tradicionalno je orijentiran na to da Karlovac i Karlovačka županija postanu još ugodnija mjesta za život građana. Cilj natječaja je podržati projekte koji će doprinijeti većoj kvalitetu života u lokalnoj zajednici. Kriteriji za odabir su: važnost za lokalnu zajednicu, doprinos kvaliteti života te činjenica da se projekt u cijelosti ili djelomično odnosi na 2017. godinu.

Natječaj je otvoren do 28. veljače, a projekti se mogu prijaviti isključivo putem online obrasca koji je dostupan na www.heineken.hr.

– Briga o lokalnoj zajednici važan je dio naše korporativne društvene odgovornosti. Kao jedan je od najvažnijih gospodarskih subjekata u Karlovačkoj županiji, u zajednicu ulažemo kroz donacije i sponzorstva nekih od najvažnijih lokalnih događaja. Naš donacijski natječaj jedna je od aktivnosti kojom doprinosimo boljem i sadržajnijem društvenom životu u lokalnoj zajednici. Od 2009. godine, kada je raspisan prvi natječaj, ukupno smo podržali 148 vrijednih i korisnih projekta. Vjerujem da će i ove godine na natječaj pristići mnogi kvalitetni projekti, poručila je Ljudmila Bratko Gašpić, rukovoditeljica korporativnih komunikacija kompanije Heineken Hrvatska.

Sponzorirani članak

POGLEDAJTE UVJETE NATJEČAJA…

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest