Mikrodestinacijom Dubovac planira se upotpuniti turistička ponuda grada Karlovca kao dio bisera kontinentalne Hrvatske

PENTAX DIGITAL CAMERA

Puno toga je napravljeno za što gradske službe zaslužuju pohvalu. Šteta što nije više istaknuto da u realizaciji pojedinih projekata puno toga polazi od pojedinaca. Tako je na primjer najzaslužniji za muzej planinarstva u Vili Anzić Mladen Kuka bez čijeg angažmana ne bi bilo muzeja, za funkcioniranje veslanja i rad teniskih terena VK Korana a planinarskog doma na kalvariji karlovački planinari… Možda je trebalo naglasiti da je izgradnje sportske dvorane na Borlinu privatna investicija tvrtke FIK jer je ovako ispalo da taj projekt svojata Grad Karlovac.

Šteta što velik broj nazočnih građana i predstavnika raznih udruga sa Dubovca nije na kraju izlaganja imao priliku postaviti pitanja, a mnogi su to očekivali, jer je tako taj skup više ličio na predizborni skup, a manje na turističku prezentaciju. No, u svakom slučaju je za pohvaliti način na koji je predstavljena mikrodestinacija i šteta je što i u drugačijim prilikama od ove, naravno češće, gradsko vodstvo sa sličnim idejama i projektima ne izlazi pred svoje građane.

Nazočni su bili gradonačelnik Damir Jelić i predsjednik Gradskog vijeća te kandidat za novog karlovačkog gradonačelnika Damir Mandić, pomoćnica ministrice za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Maja Vučinić Knežević, pomoćnik ministrice kulture Davor Trupković, saborska zastupnica Marija Jelkovac i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Andreja Navijalić.

KAportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest