Mladi Karlovčani sve uspješniji – u grad dovode mlade iz cijelog svijeta i hit filmove, a sada su i autori nove glazbene emisije na HTV-u!

Mladi karlovački kreativci iz udruge Izvan fokusa sve su uspješniji i sve istaknutiji i daleko izvan lokalnih okvira. U Karlovcu ih prvenstveno znamo po Foto danima mladih, manifestaciji koja u Karlovac dovodi najbolje mlade fotografije iz regije, a od ove godine po prvi puta i cijelog svijeta (od 10. do 16. kolovoza), kao i odnedavno po hit filmovima koji se njihovom zaslugom prikazuju u Domu OS RH Zrinski, a u ljetnim danima na Starom gradu Dubovcu. No, iznimno kvalitetna i nadarena ekipa fotografa, snimatelja i organizatora, angažirana je već više puta na najvećim hrvatskim događanjima, a sada će njihov rad moći upoznati i cijela Hrvatska putem nove glazbene emisije na HTV-u, nastale upravo u njihovoj produkciji.

Od ponedjeljka, naime, svakog radnog dana na HTV 2 u 19:10 prikazivat će se nova glazbena emisija PopRock.hr, nastala u produkciji upravo ekipe Izvan fokusa! Tim je sastavljen od već dobro poznate karlovačke ekipe – Marko Mikšić, Pavle Kocanjer i Kristijan Protulipac sastavni su dio kreativne produkcije i video snimanja, Demjan Rožman brine o fotografiji, produkciju i uredništvo potpisuje Filip Trezner, a izvršnu produkciju i uredništvo Bojan Gazibara.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest