Ogulin veliko iznenađenje izbora: HDZ izgubio vlast nakon 27 godina, SDP-ov gradonačelnik Domitrović najavio – idemo raditi

Nakon 27 godina u gradu Ogulinu izvršnu vlast će obnašati SDP, odnosno njegov gradonačelnik Dalibor Domitrović. U njegovom izbornom stožeru je u tijeku veliko slavlje, a sam Domitrović je za KAportala rekao da su svjesni iznenađenja, ali da su se cijelo vrijeme nadali da bi mogli pobijediti.

– Nadali smo se i evo, uspjeli smo. Krećemo u razgovore s predstavnicima u Gradskom vijeću, hoće li biti kohabitacija ili koalicija ne znam, ali nadam se da ćemo složiti stabilnu vlast i početi raditi za dobrobit grada Ogulina, rekao je Domitrović. 

Kako dodaje, brojni su njegovi planovi i projekti i mnogi se podudaraju s onim nezavisnog kandidata Željka Stipetića na čiju potporu očito računa u Gradskom vijeću. Za razliku od karlovačkog SDP-a, ogulinski je prethodnih par godina s mladom ekipom bio dobro organiziran, marljivo su radili u Gradskom vijeću i ukazivali na nedostatke u radu HDZ-ove gradske uprave, odnosno HDZ- a. Njega su sada, prije svega zbog gospodarske inercije, Ogulinci i kaznili na izborima.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest