Za 438. rođendan Karlovca najduža proslava do sad – Od 24. 6. do 13.7. predstave, koncerti, izložbe i Rođendanski bal

– Pozivam građane da te dane provedemo svi zajedno i proslavimo rođendan Karlovca, pozvao je gradonačelnik Damir Mandić s današnje pressice na kojoj je predstavljen gotovo trodjedni program proslave 438. rođendana Karlovca.

Od 24. lipnja, kada će ispred Zorin doma biti otvorenje proslave Dana grada, a u Šancu koncert The Beatles Revival Banda pa sve do 13. srpnja, 8. Rođendanskog bala i koncerta Prljavog kazališta na Starom placu, Karlovčani i njihovi gosti samo će morati izabrati na što će sve ići. Svi su programi besplatni – ulaznice će morati u Zorin domu podići za događanja u zatvorenom – a očekuje ih obilje festivala, izložbi, predstava, sportskih turnira… Sve će kulminirati na sam rođendan Karlovca, kada će mu u čast valcer zaplesati 438 parova.

– Prijaviti se može od danas, na stranici Grada, www.karlovac.hr. Vjerujem da će sva mjesta biti popunjena i da ćemo ove godine uživati u najdužoj rođendanskoj proslavi, kazala je dogradonačelnica Andreja Navijalić.

Program će, po riječima ravnatelja Zorin doma Srećka Šestana, biti sadržajniji i bogatiji nego prijašnjih godina, a u njegovoj realizaciji ove godine, prvi put kao generalni sponzor sudjeluje Heineken Hrvatska. Novitet je svakako i činjenica da je grad dio programa provjerio ekipi mladih kreativaca iz udruge Izvan fokusa, koja će biti izvršni organizator događanja na Starom placu.

– Nadam se da će čim više posjetitelja doći i uživati u programu nekoliko tjedana, poručila je Ljudmila Bratko Gašpić iz Korporativnih komunikacija.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest