Izbor NAJkupališta 2017. uz Karlovačko: Otok ljubavi – komadić raja na zemlji i zalogajnica…

Kad je 2010. godine prvi put KAportalova patrola došla na “Otok ljubavi”, ljetno izletište u Belavićima, odmah je postalo jasno da se radi o favoritu za NAJkupalište. Međutim, iz godine u godinu konkurencija je marljivo radila, kako na infrastukturi tako i na sadržajima dok je “Otok ljubavi” praktički ostao isti.

Manje kupalište, više izletište

To međutim izgleda ne brine stotine ljudi koji po ljetnoj žegi traže mjesto za odmor i nalaze ga na ovom otočiću kojeg od obale dijele tek brzaci kristalno čiste rijeke Mrežnice, a do njega vodi drveni mostić. Obitelj Spudić i dalje čuva svoje imanje na Mrežnici, te se trudi da njihovi gosti kojih posebno vikendom ima puno, budu zadovoljni u svim pogledima. Ponuda jela i pića nije napredovala pa su i dalje tu samo jednostavna jela s roštilja. Šteta što ovu zalogajnicu na otvorenom vlasnici tijekom godina nisu uspjeli “apgrejdati” i od nje napraviti nešto više u gastronomskom smislu. Isto je s pivskom i vinskom kartom, ali kad je već tako, barem su cijene pristupačne.

Za druženje obitelji ili sindikalni izlet

“Otok ljubavi” čak i nije standardna plaža, već više zelena terasa ugostiteljskog objekta. Idealno mjesto za druženje obitelji, prijatelja ili kakav sindikalni izlet. Uz naknadu se mogu koristiti zidani roštilji, a tu su i drveni stolovi sa suncobranima koji su također na raspolaganju izletnicima i kupačima.

Popratni sadržaj je tek tobogan, ne baš pretjerano reprezentativan, no i to može kompenzirati činjenica da se s njega uleće u Mrežnicu koja na ovom mjestu kao da ima neku posebnu bistrinu.

KAportal.hr 

OCJENE KAportala:

– Prirodne ljepote 5 – Uređenost kupališta 3,5 – Popratni sadržaji 3 – Čistoća vode 4 – Ugostiteljska ponuda 4

UKUPNO: 19,5

OTVORENA ANKETA KAPORTALA…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest