Delegacija Grada Karlovca vraćena s granice jer su se vozili u neregistriranom službenom automobilu – u Gradu kažu: krivi su vozači

Prilična neugodnost zadesila je jučer ujutro delegaciju karlovačke Gradske uprave na graničnom prijelazu Maljevac i to kad je granična policija ustanovila da službeni automobil Grada Karlovca – nije registriran.

Na naš upit iz gradske uprave nam je potvrđeno da je vozilu istekla registracija te da su za vozni park službenih automobila zadužena dva zaposlena vozača, pa tako i za pravovremenu registraciju vozila.

– Ova je dužnost navedena u Pravilniku o unutarnjem redu i definirana Pravilnikom o korištenju vozila. Greška je nastala propustom u obavljanju dužnosti radnog mjesta. U gradskoj upravi provest ćemo dodatne radnje oko utvrđivanja nastalog slučaja, rečeno nam je u Gradu.

Neslužbeno pak saznajemo da je automobi bio neregistriran još od svibnja, te da ima još jedan neregistrirani u voznom parku. Vozaču ne slijedi samo utvrđivanje propusta unutar gradske uprave, već i kazna od policije koju će vjerojatno dobiti i vlasnik automobila – Grad Karlovac. Automobil je ostao bez registarskih tablica, te je Grad morao platiti prijevoz vučnom službom do Karlovca.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest