Svakodnevno našim objavama pomažemo građanima da pronađu izgubljene stvari ili ljubimce – svoju jedrilicu pronašao modelar

Novčanici, modeli aviona, kućni ljubimci, ključevi i tko zna što još građani tu i tamo izgube na karlovačkim ulicama. Mi im kao javni medij u tome dakako možemo pomoći, što svakodnevno i činimo.

Tako je nakon naše objave na Facebooku jedan građanin jučer pronašao svoj izgubljeni novčanik s dokumentima i novcem, a sinoć nam se javio i Vladimir Linardić, avio modelar koji je prije nekoliko dana izgubio letjelicu – natjecateljski model jedrilice.

– Zahvaljujući vašoj objavi model je nađen po dojavi i očevidu vozača kojeg je model nadletio. Jedrilica ima minimalna i popravljiva oštećenja. Hvala vam na objavi koja je spasila moj model, piše nam Linardić.

Model je, kako smo pisali prije nekoliko dana, odletio s Drežnika prema Baniji, a kako saznajemo, sletio je na krov trgovačkog centra.

Upravo dok je ovaj tekst bio u pripremi, dobili smo novu obavijest. Naime, čitateljici je nestao mačak u Grabriku. Zove se Neli, ako imate kakve informacije javite na broj 099/673 1901. Nagrada nalazniku! 

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest