Kako će Karlovac gospodariti otpadom do 2022. odlučuju i građani – prijedlog plana od danas na javnoj raspravi

– Pozivamo sve da se uključe u javnu raspravu i daju svoje prijedloge, mišljenja, primjedbe kako bi budući Plan gospodarenja otpadom grada Karlovca 2017-2022 bio najbolji za sve nas, poručila je pročelnica Vesna Ribar, najavivši da je od danas do 15. prosinca otvorena javna rasprava o nacrtu prijedloga tog plana.

Svi zainteresirani, građani, stručnjaci, udruge… imaju idućih mjesec dana mogućnost uvida u Nacrt prijedloga od 8 do 15 sati u Gradskoj upravi u Banjavčićevoj, ali i u Gradskoj knjižnici i to radnim danom od 8 do 20 sati.

Javno izlaganje o Nacrtu prijedloga Plana gospodarenja otpadom bit će u ponedjeljak, 20. studenog u 18 sati u Velikoj gradskoj vijećnici.

– Prijedlog može biti izmijenjen, ovisi o onima koji se uključe u javnu raspravu. Mi smo otvoreni za sve opcije kako bismo došli do najboljeg rješenja, napomenula je Ribar, dodavši da su u Karlovcu po pitanju gospodarenja otpadom mnoge zakonom predviđene odredbe već zaživjele.

Nacrt karlovačkog plana gospodarenja otpadom za idućih pet godina, zajedno s izvješćem o provedenoj javnoj raspravi, pred vijećnicima će biti na prvoj sjednici nakon 15. prosinca.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest