Zamalo izbjegnuta tragedija u Zvijezdi! Na automobil u prolazu pao crijep sa zgrade KAMOD-a, vozačica u šoku

foto ilustracija

Danas oko 11 sati zamalo je izbjegnuta tragedija u karlovačkoj Zvijezdi, u Ulici Josipa Kraša. Kako nam je javila čitateljica, vozila je svoj automobil Kraševom u smjeru ulice Vjekoslava Klaića i to, navodi, brzinom prilagođenom vožnji kroz grad i prema propisima, no tad je doživjela pravi šok.

– Na prednji dio automobila pao mi je crijep sa zgrade KAMOD-a. Ostala sam toliko koliko prisebna te nastavila voziti još nekoliko metara do Starog placa gdje sam stala, kaže nam čitateljica. Priča da nije bila ni svjesna što se dogodilo dok joj prolaznik, očevidac događaja, nije rekao kako je vidio da crijep pada s krova zgrade na automobil.

– Sama sreća je ta što mi crijep nije pao na vjetrobransko staklo jer tko zna što bi bilo, kako bi nastavila voziti, a još gori scenarij bi bio da se na mome mjestu nalazio pješak ili biciklist. Ako se ovakve stvari događaju kad je kiša, što će se onda dogoditi kad pane snijeg? Normalnu i sigurnu vožnju poremeti crijep kao iz vedra neba. Sad je pitanje zar se treba izgubiti ili povrijediti ljudski život kako bi se to saniralo, kaže nam čitateljica.

Podsjetimo, zgrada KAMOD-a uskoro bi trebala krenuti u obnovu, a obnavljat je Ministarstvo kulture za svoj Konzervatorski odjel Karlovac. Zgradu će izgleda, kao i prolaze pored nje trebati također adekvatno zaštititi, prije svega zbog građana.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest