Poslovi “za stalno”: Grad Karlovac zapošljava još jednog glasnogovornika, sad će ih imati tri – traži i voditelja Odsjeka redarstva

Grad Karlovac je, baš kao što je gradonačelnik nedavno najavio, objavio natječaj za radno mjesto voditelja Odsjeka redarstva, ali i za još jedno glasnogovorničko. Oba su posla na neodređeno vrijeme, dok se na određeno, od godinu dana, nudi vježbeničko – viši referent komunalni, prometni i poljoprivredni redar.

Za taj se posao mogu javiti sveučilišni prvostupnici ili stručni prvostupnici tehničke, prometne, biotehničke, ekonomske ili upravne struke ako poznaju rad na PC-u, nakon čega ih očekuje testiranje.

Ono slijedi i kandidatima za voditelja Odsjeka redarstva, koji, između ostalog, moraju biti magistri struke ili stručni specijalisti upravne, tehničke ili prometne struke, s najmanje 5 godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima u struci, poznavanjem rada na PC-ju i položenim državnim stručnim ispitom.

Rok za prijavu na oba natječaja je 6. prosinac, dok se zainteresirani za posao glasnogovornika, odnosno, višeg stručnog suradnika za protokol i odnose s javnošću, prijaviti trebaju do 8. prosinca.  Mogu to učiniti ako su magistri struke ili stručni specijalisti ekonomske, pravne, novinarske struke ili politologije, znaju njemački ili engleski jezik, imaju najmanje godinu radnog iskustva u struci, znaju raditi na PC-ju i imaju položen državni stručni ispit.

Onaj tko prođe, bit će treći “glasnogovornik” u karlovačkoj gradskoj upravi, odnosno – viši stručni suradnik za protokol i odnose s javnošću.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest