Drama na Ilovcu: Policija pokušala zaustaviti lopova, ovaj autom nasrnuo na njih, a jednog vukao više metara – sad se “hladi” u pritvoru

Iza rešetaka kod pritvorskog nadzornika završio je 49-godišnjak koji je prije uhićenja napravio pravi show na cesti u karlovačkom naselju Ilovac.

Naime, policija je 8. prosinca postavila blokadu na cesti Ilovcu kako bi dočekala 49-godišnjaka osumnjičenog za krađu u Ozlju, no kad su ga pokušali zaustaviti uslijedio je pravi kaos. Vozač se, kažu u policiji, oglušio na naredbe policijskih službenika da ugasi vozilo i iziđe van iz njega. Umjesto da se zaustavio, pokrenuo je vozilo i udario dvojicu policijskih službenika, a jednog policajca, koji ga je pokušao spriječiti u daljnjoj vožnji, vozilom je vukao nekoliko metara te pobjegao.

Pravom srećom nitko od policajaca nije bio ozlijeđen, no nije prošlo puno vremena da se pronađe i počinitelj.

– Vozilo i vozača policijski službenici naknadno su pronašli i zaustavili na području Orlovca te je utvrđeno da se radi o 49-godišnjaku. Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje te ga se sumnjiči da je 40-godišnjakinji na području Ozlja iz automobila ukrao torbicu s novcem, dokumentima, mobitelima i drugim stvarima, kažu u policiji.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela napad na službenu osobu i krađa, 49-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku i uz kaznenu prijavu doveden na Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest