Prošla je i druga godina od izdavanja građevinske dozvole za multipleks kino u Konzumu, od investitora ni glasa

Prošla je i druga godina otkako je Konzum dobio građevinsku dozvolu za izgradnju multipleks kina u Karlovcu, odnosno u njegovom centru Super Konzum u gradskoj četvrti Novi centar. Gradski odjel nadležan za izdavanje građevinskih dozvola izdao ju je 11. lipnja 2014. godine. Tog dana je građevinska dozvola postala pravomoćna i građenju se mora pristupiti u roku od tri godine.

Dvije godine su prošle, no iz karlovačke gradske uprave, nemaju informaciju je li investitor još uvijek zainteresiran za ovaj projekt.

– Do današnjeg dana nadležnom gradskom odjelu nije pristigla obavijest o početku građenja, a za sve druge detalje potrebno je neposredno kontaktirati investitora, rečeno nam je kratko u Gradu.

Komunikacije s investitorom očigledno više nema, iako je upravo karlovački gradonačelnik Damir Jelić zajedno s Hrvojem Krstulovićem iz Uprave Blitz – Cinestara i Igorom Mamuzom ispred Konzuma prije tri godine najavio radove na izgradnji čak četiri kino dvorane sa 550 sjedala u investiciji vrijednoj 23 milijuna kuna. Je li još uvijek u planu gradnja Cinestara u Karlovcu još prije tri tjedna pitali smo i njihovu službu za odnose s javnošću no odgovor do danas nismo dobili.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest