Dvije bolnice u Županiji s v.d. ravnateljima – OB Karlovac traži čelnog čovjeka, ogulinska još ne

I dok bi Opća bolnica Karlovac uskoro trebala dobiti ravnatelja, bolnicu u Ogulinu još će neko vrijeme voditi v.d. ravnatelj.

Podsjetimo, nakon što je Vladinom odlukom završen sanacijski postupak i u karlovačkoj Bolnici, pa ta zdravstvena ustanova vraćena na upravljanje Županiji, dotadašnjeg sanacijskog ravnatelja Suada Crnicu početkom svibnja zamijenio je v.d. ravnatelj Ervin Jančić.

Hoće li Jančić postati i ravnatelj iduće četiri godine, znat će se nakon što završi natječaj – otvoren još ovaj tjedan – i Upravno vijeće odluči tko će voditi najveću zdravstvenu ustanovu u Karlovačkoj županiji.

Druga županijska bolnica, ona u Ogulinu, bez ravnatelja je ostala prije mjesec dana, nakon što je, u pola mandata, ostavku podnijela Jadranka Francetić. Upravno vijeće imenovalo je za v.d. ravnatelja njena dotadašnjeg zamjenika Tihomira Belinu, a natječaj za izbor ravnatelja još nije raspisan.

Treća bolnica u županiji, Specijalna bolnica za produženo liječenje Duga Resa, ravnateljicu Višnju Mihalić Mikuljan je prije dvije godine izabrala redovitim postupkom.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest