Kulminacija rođendanske proslave na Starom placu – odzvanjat će tri dana glazbom i plesom, biti pun ugostitelja i OPG-ova…

– Dođite svi, ima još nepopunjenih mjesta za Rođendanski bal, uživajte, opustite, zabavite, radujmo se za rođendan grada, pozvali su danas Karlovčane pročelnica Andreja Navijalić i ravnatelj Srećko Šestan, najavljujući vrhunac proslave 437. rođendana Karlovca.

Program je počeo još 25. lipnja – uvod je bio Ivanjski krijes i Tesla Radio Festival – pa Karlovčani i njihovi gosti već poduže uživaju u brojnim glazbenim, sportskim, kazališnim događanjima… i na otvorenom i u zatvorenom prostoru.

Bit će tako i preostalih dana, a tri posljednja, od ponedjeljka do srijede, večernji će program biti na Trgu bana Jelačića. U ponedjeljak, od 21 sat, Stari plac – na kojem će biti i štandovi ugostitelja i OPG-ova – odzvanjat će glazbom karlovačkih bendova, utorak je, u isto vrijeme, rezerviran za Disco ludilo, glazbu 70-ih i 80-ih uz DJ Maria Kovača i Kinu, dok će u srijedu program početi u 20 sati rođendanskim plesom, no plesni parovi, njih 437, trebaju doći ranije, u 19.30.

– Svake godine su dobivali poklon, a ovaj put će to biti kišobran. Ne prizivamo kišu, može poslužiti i kao obrana od sunca, nego želimo da to bude uspomena na rođendan grada, kazala je Navijalić, dodavši da će program u srijedu početi najranije, u 6.30 sati, tradicionalnom budnicom Puhačkog orkestra, Karlovačkih mažoretkinja i Karlovačke građanske garde.

Završit će kasno na večer, odnosno, rano ujutro glazbom i plesom.

– Bit će zabave uz valcere i polke Stringsa, bosanski trubadur Šehad Komić će također čestitati rođendan gradu, a na kraju nas razveseliti Marijan Ban i Diktatori. Naravno, bez nezaobilaznih Karlovačkih pelivana to ne bi bilo ono što je, najavio je Šestan zahvalivši publici što su sva dosadašnja događanja imala popunjenost kapaciteta iznad 100 posto!

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest