KAportal ima novo redizajnirano lice – nije samo nova “ambalaža”, obogatili smo i sadržaj

Poštovani čitatelji,

u sedmoj godini rada, vaš i naš KAportal dobio je novo, redizajnirano lice i to po treći put otkako postoji. Kako napreduje web tehnologija tako se mijenjaju i standardi u web dizajnu, pa smo se i mi odlučili na ovaj korak, tako da pred vama sada stoji nešto drugačiji KAportal.

No, da se ipak ne bi radilo samo o novoj “ambalaži” a potpuno istom sadržaju, potrudili smo se da ga obogatimo, pa smo uveli i neke nove rubrike, a posebno smo pazili da na adekvatniji način u stranicu bude uklopljen i video sadržaj s oglasima našeg partnera RTL-a.

Tako sada imamo stalnu rubriku Vijesti.hr u kojoj ćete moći pregledavati isječke iz informativnog, mozaičnog i sportskog programa ove nacionalne TV kuće, dok je poseban novitet što smo u portal na vidljiviji i pristupačniji način uklopili vijesti iz drugih gradova i općina Karlovačke županije – Duge Rese, Ogulina, Ozlja i Slunja. Uvrstili smo i rubriku vijesti iz Like jer jedan dio ove nama susjedne regije gravitira prema Karlovcu.

Uskoro će svi gradovi imati svoj svojevrstan “portal u portalu” odnosno čitatelji će moći na jednostavniji i brži način pregledavati sve lokalne vijesti iz tih sredina. Za sada je u toj novoj koncepciji samo Duga Resa, čiju smo stranicu prilagodili uklopivši u nju i sadržaj dugoreškog portala DugaResa.net. Svaki od gradova ima i svoju Facebook stranicu, pa oni koji žele vijesti iz svoje sredine mogu pratiti i direktno putem najpopularnije društvene mreže.

Našim stalnim kolumnistima – komentatorima pridružio se i Nikola Vuljanić. Otkako se povukao iz političkog života, Vuljanić još itekako ima što za reći, pa će od sada to činiti u svojoj kolumni “Lijevi aperkat”.

Novost je i izdvajanje vijesti iz gospodarstva u podstranicu “Poslovni Karlovac”, te nova rubrika koja će se baviti onime što svi volimo – hranom i pićem. Gastro rubrika KAportala ima i posebnog kolumnista – Gastro špijuna, tajnog agenta gurmana koji će obilaziti restorane, zalogajnice i prčvarnice te pisati o tome što valja na gastro sceni, ali i upozoravati što ne naručiti, odnosno koja mjesta treba izbjegavati.

Imamo i “Kalendar događanja” u kojem jednostavno možete vidjeti koji nas koncerti, predstave, kulturni i drugi događaji očekuju i u koje vrijeme, a najbitnije od svega je da i KAportal konačno postaje prilagodljiv za čitanje na tabletima i mobilnim uređajima. Pomoću te forme jednostavnije se može ulogirati na portal, te lakše i brže sudjelovati u raspravi putem otvorenih komentara i s plaže, iz kafića, na poslu i slično.

S obzirom da će portal sljedećih par dana biti u testnoj fazi, moglo bi doći i do određenih problema, pa molimo za razumijevanje…

To je otprilike to, mi smo i dalje tu, za vas, naše vjerne čitatelje…

Uredništvo

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest