Raspisan natječaj za poslove u Akvariju – traži se sedam zaposlenika, rok prijave 15 dana

Slatkovodni akvarij Karlovac, odnosno Javna ustanova Aquatika raspisao je natječaj za sedam radnih mjesta u budućem akvariju na neodređeno vrijeme.

Natječaj je otvoren tek 15 dana pa ako tražite posao i zadovoljavate uvjete, svakako se javite. Traže se po jedan izvršitelj za radna mjesta stručnog suradnika za financije i administrativne poslove, voditelj službe za stručne i tehničke poslove, viši stručni suradnik za stručne i tehničke poslove, suradnik i stručni suradnika za stručne i tehničke poslove, te prodavač i voditelj službe marketinga.

– Uvjet stručnog znanja (stupnja obrazovanja) ispunjavaju i osobe koje su po ranijim propisima stekle stručnu spremu tražene struke. Probni rad za sva navedena oglašena radna mjesta je 6 mjeseci. Za kandidate koji se prijavljuju na natječaj za oglašena radna mjesta i ispunjavaju formalne uvjete natječaja, provest će se prethodna provjera znanja i sposobnosti pisanim testiranjem i/ili intervjuom, o čemu će informacije biti navedene u obavijestima koje će prethodno biti objavljene na službenoj web-stranici Grada Karlovca (www.karlovac.hr) i projekta Slatkovodni akvarij i muzej rijeka – KAquarium (http://www.aquariumkarlovac.com/). Na navedenim mrežnim stranicama biti će objavljen i opis poslova za sva navedena radna mjesta, stoji u tekstu natječaja.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest