Ubojica policajca doveden na ispitivanje u Županijski sud u Karlovcu – pogledajte fotografije

Zlatko Jurin zvan Zlatni, 60-godišnjak iz Donjeg Mrzlog Polja koji je jučer navečer na pragu svoje kuće ubio susjeda, policajca Miru Bežana (46), priveden je danas oko 17.30 sati na ispitivanje u Županijski sud u Karlovcu.

Nakon što iskaz da na Županijskom sudu, policija će ga prebaciti u Županijsko državno odvjetništvo gdje će svoj iskaz dati sucu istrage, ako uopće bude iznosio obranu, ili će se možda braniti šutnjom.

Podsjetimo, Jurin je svojim zlodjelom zgrozio hrvatsku javnost, te šokirao svoje susjede, mještane Donjeg Mrzlog Polja. Zadnjih je dana imao ispade, pucao po selu, a kad ga je pokušao smiriti susjed, granični policajac koji je kosio svoju livadu preko ceste Jurinove kuće, upucao ga je u glavu. Potom se spustio do Mrežnice, prešao rijeku te naoružan puškom PAP-ovkom i revolverom sjeo u kafić i naručio kavu.

POGLEDAJTE I VIDEO…

https://vijesti.rtl.hr/video/vijesti/117737/privodjenje-zlatka-jurina-koji-je-ubio-susjeda-policajca/?autoplay=false&src=kaportal_hr

Kavu nije uspio popiti, jer su interventni policajci skočili na njega, savladali ga na očigled brojnih gostiju kafića I uhitili ubojicu svog kolege.

KAportal.hr

https://vijesti.rtl.hr/video/vijesti/117739/policija-privodi-zlatka-jurina-koji-je-ubio-susjeda-policajca/?autoplay=false&src=kaportal_hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest