Kampanja na kolodvoru: Kandidati Narodne koalicije dočekivali i ispraćali putnike vlakovima

Kandidati Narodne koalicije u VII. Izbornoj jedinici jutros su na željezničkim kolodvorima i  postajama od Karlovca prema Zagrebu dočekivali  i ispraćali putnike.

Tako su im dobro jutro i uspješan radni dan na Željezničkom kolodvoru u Karlovcu poželjele nositeljica liste Narodne koalicije Milanka Opačić i kandidatkinja Natalija Bukovec-Osmičević, koja i inače putuje na posao iz Karlovca u Zagreb vlakom, a baš na karlovačkom kolodvoru, poručuju iz Narodne koalicije, Opačić je izjavila kako je modernizacija željeznica i obnova voznog parka nužna te da je upravo Vlada Zorana Milanovića s “Končarom” ugovorila proizvodnju 44 nova vlaka do 2017. godine, od kojih su neki već u prometu.

– Puno ljudi  iz bliže i dalje okolice radi u Zagrebu i imperativ im je osigurati brzo i komforno putovanje do posla i nazad.  Uskoro će dio tih ugovorenih modernih Končarovih vlakova voziti i na ovim radničkim jutarnjim linijama iz Karlovca prema Zagrebu, čije smo putnike upravo ispratili, rekla je Opačić.

Putnike su na isti način ispratili, odnosno, dočekali  i drugi kandidati na listi Narodne koalicije: Mihael Zmajlović na kolodvoru u Jastrebarskom,  Ivan Račan u Zdenčini, Vesna Nađ u Hrvatskom Leskovcu i Tomislav Saucha na željezničkoj postaji Remetinec.

KAportal.hr

I DALJE MOŽETE GLASOVATI U IZBORNOJ ANKETI KAPORTALA…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest