Preminuli mladić je Tomislav B. iz Logorišta – uzrok smrti utvrdit će vještaci sudske medicine

Uzrok smrti Tomislava B., 23-godišnjaka koji je živio na relaciji Logorište-Grabrik, neće biti poznat sve dok stručnjaci Zavoda za sudsku medicinu na njegovom tijelu ne obave obdukciju. Kada će ona biti okončana, u ovom trenutku je teško reći, možda će to već biti sutra, a postoji mogućnost da sutra budu samo izuzeta tkiva koja će se vještačiti, što će prolongirati konačni nalaz.

Nalaz bi mogao biti od pomoći da se odgonetnu svi detalje koji su prethodili tragediji, pa tako i da daju odgovore što je mladić radio u noći na utorak u Luščiću, je li bio sam ili u društvu, kao i na najvažnije pitanje: Tko je odgovoran za njegovu smrt?

Istražitelji su na mjestu događaja vrlo oprezno izuzeli sve tragove, sve predmete koje su kod njega pronašli, novčanik, mobitel te ruksak, kao i svu odjeću koju su s njega skinuli te je sortirali kao važan dokazni materijal.

Mladić nije bio problematičan, dapače, doznajemo da je bio miran, završio je školu za pekara, a trenutno je bio nezaposlen.

KAportal.hr

https://vijesti.rtl.hr/video/vijesti/125823/krvavi-obracun-na-luscicu-mladi-karlovcanin-stradao-nasilno-stanari-nocas-culi-buku-i-viku/?autoplay=false&src=kaportal_hr
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest