Danas se nastavlja očevid strašnog ubojstva i pokušaja samoubojstva na Strossmayerovom trgu – stižu forenzičari iz Zagreba

Vještaci iz Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić” iz Zagreba danas će nastaviti očevid na mjestu stravičnog ubojstva i pokušaja samoubojstva na Strossmayerovom trgu u karlovačkoj Zvijezdi.

Tamo je podsjetimo, jučer oko 14.15 sati eksplodirao plin, kojim se pokušao ubiti 49-godišnji Ivica Bajac, supružnik 64-godišnje Dane Bajac, žene koju je prije nego što je digao ruku na sebe ubio hladnim oružjem – sjekirom.

Ubojica je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, opekline po cijelom tijelu koje su nastale uslijed eksplozije. Što se događalo u domu para koji je, kako nam je ispričao jedan susjed, svuda išao zajedno i činili su se nerazdvojni, utvrdit će kriminalističko istraživanje. Prve informacije dovode do zaključka da je Ivica imao psihičkih problema, te da je ubojstvo počinio u rastrojenom stanju.

Na mjestu događaja, zajedno s forenzičarima iz Zagreba, očevid će nastaviti zamjenica županijske državne odvjetnice u Karlovcu.

KAportal.hr

POGLEDAJTE VIDEO S MJESTA DOGAĐAJA…

https://vijesti.rtl.hr/video/partneri/128639/eksplozija-u-karlovcu-muskarac-ubio-zenu-a-zatim-raznio-stan-kako-bi-ubio-sebe-i-prikrio-zlocin/?autoplay=true&src=kaportal_hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest