Jezivi klauni za neke Karlovčane samo dobra zabava – inbox KAportala zatrpan fotomontažama, pogledajte galeriju

Manija jezivih klaunova, stigla je i u Hrvatsku, pa je čak i reagirala policija rekavši da će provjeravati sve prijave.

U više gradova su prijavljeni manijaci koji odjeveni u klaunove noću plaše ljude i djecu pa je morala reagirati i policija. A u Americi je morao reagirati čak i McDonald’s. Pretpostavlja se da pojava klauna ima veze s novim filmom koji je remake horror mini serije “It” po poznatom djelu Stephena Kinga. U njoj zlokobni klaun Pennywise otima i ubija djecu, no producenti filma opovrgnuli su bilo kakvu povezanost s ovom pojavom.

Nakon što smo pisali o prijavama građana u Slunju i Karlovcu, FB inbox KAportala ubrzo se napunio fotomontažama i lažnim prijavama koje nam šalju građani, uglavnom oni mlađi kojima je sve to samo dobra šala. Roditeljima baš i nije, jer manja djeca ovu klaun histeriju ozbiljnije shvaćaju i boje se.

Iz Slunja smo dobili “dokaze” da je njihov klaun fotomontiran, a iz Karlovca je stiglo niz lažnih prijava od kojih u jednoj mladi Karlovčanin piše da je na Foginovom sreo klauna “koji drži balone u jednoj, i nož u drugoj ruci”, te da je trčao za njima.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE…

POGLEDAJTE PRILOG RTL-a…

https://vijesti.rtl.hr/video/vijesti/130191/stvoreni-su-da-zabavljaju-no-u-posljednje-vrijeme-klaunovi-rade-bas-suprotno-plase-cijeli-svijet/?autoplay=true&src=kaportal_hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest