Zlokobni klaun se navodno pojavio i u Grabriku, Slunjani uvjereni da je “njihov” samo fotomontaža

Je li u Slunju zaista viđen zlokobni klaun ili ne, tema je rasprave po društvenim mrežama, a i redakcija KAportala dobila je poziv iz Slunja od prilično ljutitog građanina. Tvrdi da fotografija nije autentična te da se radi o fotomontaži.

No kako saznajemo, KAportal nije prvi koji je objavio spornu

fotografiju, već navodno ona još od jučer kruži društvenim mrežama, pa su Slunjani prilično ogorčeni jer smatraju da se radi o nepotrebnom širenju panike i zastrašivanju djece.

Bez obzira radi li se o autentičnoj fotografiji ili je u pitanju fotomontaža, psiholozi će sigurno imati posla pozabaviti se ovim fenomenom. Nakon fotografije za koju čitateljica, imenom i prezimenom tvrdi da ju je osobno snimila u Slunju, danas tijekom prijepodneva dobili smo još jednu, navodno fotografiranu u Grabriku uz napomenu mlade autorice.

– Jučer kada sam se vraćala iz škole pred mojom zgradom je stajao klaun u crnom i imao je bijelu masku. Slika je mutna jer sam brzo slikala i odmah pobjegla… Slikano je u Grabriku, piše nam čitateljica. Njezin profil je autentičan, pa imamo li razloga vjerovati joj ili ne, prosudite sami.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest